Over mij

“Mijn naam is Leo Roest en woon in Haarlo een klein dorpje in de Achterhoek. Van beroep ben ik ondernemer en run een Computerzaak LR_ComputerSystems in Eibergen. Waar je ook onze fotostudio kan vinden! Één van mijn grote hobby’s zijn Fotograferen en Duiken. Door deze combinatie ben ik onderwater gaan fotograferen, ik duik sinds 2004 en ben inmiddels 1* I.A.D.S Duikinstrukteur. Naast het duiken doe ik ook nog aan hardlopen / fietsen zo’n 3 á 4x per week. Veel plezier bij uw bezoek aan deze site.”

 

Deze site is niets meer of minder dan een reclamebord voor de foto’s, die ik in de loop van de tijd gemaakt heb. Uiteraard zijn het foto’s die ik gemaakt heb, en er rust dus copyright © op. Kortom, ze mogen alleen gebruikt worden na uitdrukkelijke schriftelijke toestemming. Heb je hierover vragen, neem even contact op via het mailadres in het menu.

Overigens zijn mijn foto’s te koop tegen een nader overeen te komen prijs. Het gaat dan uiteraard alleen om de foto; lijsten zijn vaak persoonlijke smaak en dus beter door de koper zelf aan te schaffen.

Veel plezier met het bekijken van de foto’s op deze site.

 

Leo Roest